John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Acties

Burenkortingen op schilderwerk

>Korting, daar houden we allemaal van in Nederland! Ook als het om schilderwerk gaat.Daarom hanteert Van den Beuken schilderwerken zeer interessante burenkortingen. Zijn er in de straat waar u woont meerdere huizen die aan een schilderbeurt toe zijn? Dan komen u en uw buren in aanmerking voor de aantrekkelijke burenkorting. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal huizen die geschilderd moeten worden. Hoe meer huizen, hoe hoger de korting.

Kosten besparing zorgt voor burenkorting

Van den Beuken schilderwerken kan korting geven als er voor een langere periode meerdere huizen op dezelfde locatie geschilderd moeten worden. Zo wordt er bespaart op de inkoop van de schilder materialen, reiskosten en zijn we gegarandeerd van een aantal weken werk op dezelfde locatie, wat een besparing oplevert voor het opzetten en afbreken van steigers en het verhuizen van overig schilders materiaal. Hieronder kunt u zien hoe hoog de korting op het schilderwerk kan oplopen bij gebruik van onze burenkorting.

Vanaf 2 Huizen: 50 euro korting per huis.
Vanaf 3 huizen: 75 euro korting per huis.
Vanaf 4 huizen: 100 euro korting  per huis.
Vanaf 6 Huizen: 125 euro korting per huis.

Winterkorting

Buiten nat en koud? Maak het binnen gezellig en sfeervol! De winterschilder helpt u graag. Met zijn professionele werkzaamheden brengt hij uw woning bovendien in topconditie en houdt u de waarde ervan op peil. De winterschilder weet als geen ander welke materialen en kleuren het meest geschikt zijn voor de afwerking van uw schilderwerk. Voor particulieren is de winterschilder er nu met een aantrekkelijke korting van 15% op de totale kosten.

De korting geldt van november tot en met 30 maart!

De korting wordt gegeven op werkzaamheden die 1 of meer dagen in beslag nemen.

* Deze korting geldt speciaal voor particulieren.

* Deze actie is niet geldig in combinatie met burenkorting

Wilt u meer weten over onze acties?

Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in