John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Binnenschilder Leidsche Rijn

Wilt u graag uw woning laten schilderen door een professionele binnenschilder in Leidsche Rijn? Bel ons, Van den Beuken Schilderwerken voor al uw voorkomende schilderwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Wij voorzien uw muren graag van een nieuwe tint en, of glasvezelbehang. Wij werken alleen met hoogwaardige verf en materialen van de merken: Sikkens, Sigma, SPS en Polyfilla.

Ervaren binnenschilder in Leidsche Rijn

Sinds onze oprichting leveren wij vakmanschap af bij onze klanten. Zo vinden wij communicatie en service belangrijk richting onze klanten. Wij willen graag de ideeën en wensen laten verwezenlijken. Zodat de stijl en warmte geheel bij de woning en u als persoon past. De ervaring en expertise die wij hebben opgedaan tijdens onze loondienst jaren nemen wij mee in ons eigen bedrijf. Met deze brede kijk hebben wij de mogelijkheid om onze passie in de schildersbranche na te leven. Zo leveren wij verschillende diensten, zoals:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Houtrot reparaties

Onze werkwijze

Bij ons eerste contact via e-mail of telefoon, maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze eerste afspraak luisteren wij graag naar uw wensen en nemen wij de ruimte in ons op. Zo weten wij precies welke werkzaamheden wij moeten uitvoeren om uw wensen te realiseren voor het creëren van een strakke wand met een warme uitstraling. Naderhand ontvangt u van ons de offerte op maat. Is deze akkoord? Dan plannen wij graag samen met u een datum in om ons werk uit te komen voeren. Heeft u meteen een datum wanneer u dit wenst uit te voeren bij ons eerste gesprek? Geen probleem als u dit meteen aangeeft. Zodra u akkoord bent zetten wij deze datum definitief in onze agenda.

Van den Beuken Schilderwerken is uw binnenschilder in Leidsche Rijn

In de regio Leidsche Rijn voeren wij het hele jaar door schilderwerkzaamheden uit. Zo bieden wij onze klanten in de winter korting voor het schilderwerk. Vaak is de winter perfect voor de uitvoering van het binnenschilderwerk. Ons doel is om u weer optimaal te laten genieten van uw woning of de uitstraling te creëren bij uw nieuwe woning. Zoekt u een binnenschilder die vakmanschap levert? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Binnenschilder Leidsche Rijn
Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in