John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Binnenschilder Utrecht

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u uw huidige woning van een andere kleur voor-zien? Bel ons, Van den Beuken Schilderwerken, voor al uw voorkomende schilderwerkzaam-heden. Als binnenschilder in omgeving Utrecht zorgen wij ervoor dat u een warm gevoel krijgt van uw woning. Het schilderwerk dient niet alleen voor de verfrissing van uw wanden, ook is het duurzaam. Zo zijn uw wanden voor een lange tijd beschermt.

Garant voor kwaliteit in werk en verf

Sinds onze oprichting leveren wij kwaliteit en hebben wij een hoog service niveau. Zo be-spreken wij graag al uw wensen en geven wij waar nodig kleuradvies. Wij hebben a meer dan 8 jaar ervaring in ons vak en weten welke ontwikkelingen er spelen. Een van deze ontwikke-lingen is het verstevigen van uw muur met glasvezelbehang. Het zorgt voor een strakke muur, waarin geen scheur zichtbaar is. Het glasvezelbehang gaat scheuren tegen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als binnenschilder zijn wij actief in:

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Glasvezelbehang
– Latex spuiten
– Houtrot reparaties

Onze werkwijze

Voordat wij met de verfroller, kwast of spuitmachine aan de slag gaan. Maken wij graag eerst kennis met u. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen, geven wij kleuradvies en inspecteren wij de huidige situatie. Met deze informatie zijn wij in staat om u advies en een offerte op maat te bieden. Zodra u akkoord bent de offerte, maken wij samen een afspraak om bij u aan de slag te gaan. Dan pas brengen wij onze hoogwaardige verf aan op uw muren. De merken waarmee wij werken zijn: Sikkens, Sigma en SPS.

Van den Beuken Schilderwerken: Uw binnenschilder in Utrecht

Wij zijn uw binnenschilder door het hele jaar heen. Wij voorzien graag uw woning van een nieuwe kleur of glasvezelbehang zodat uw huis weer langdurig beschermd is. Ons doel is om u weer optimaal te laten genieten van uw huis.

Wist u dat u in de winter korting krijgt bij het laten schilderen van de binnenzijde van uw woning? Deze korting is geldig voor al onze werkzaamheden. Dus neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken en uw wensen uit te spreken.

Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in