John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Burenkorting schilderwerk 8 woningen op rij!

Burenkorting schilderwerk 8 woningen op rij!
-

Groot nieuws voor de bewoners van Utrecht! Van den Beuken Schilderwerken heeft het genoegen om aan te kondigen dat we binnenkort beginnen met het schilderwerk van maar liefst 8 woningen op rij, en dat niet alleen, we bieden ook burenkorting aan!

Als erkend lid van De Betere Schilder staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en professioneel vakmanschap. Of het nu gaat om buitenschilderwerk of binnen schilderwerk, wij bieden een totaaloplossing voor al uw schilder- en onderhoudsbehoeften.

Bij Van den Beuken Schilderwerken geloven we in het creëren van harmonie in de buurt. Daarom bieden wij burenkorting aan voor dit project, zodat alle bewoners kunnen profiteren van onze professionele diensten tegen een gereduceerd tarief.

Voor het binnen schilderwerk van deze woningen zullen wij zorgen voor een grondige voorbereiding van de oppervlakken, het gebruik van hoogwaardige verf en een nauwkeurige afwerking. Van muren tot plafonds, van deuren tot kozijnen, wij zorgen ervoor dat elk aspect van het binnen schilderwerk perfect wordt uitgevoerd.

Wij nodigen u graag uit om ons werk hieronder te bekijken en te zien hoe wij woningen in Utrecht hebben getransformeerd.

Wacht niet langer om uw schilder- en onderhoudsprojecten aan ons toe te vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw woning kunnen laten stralen met onze professionele diensten.

Related Posts