John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Latex spuiten Utrecht

Wilt u graag op een snelle en efficiënte wijze uw nieuwbouwwoning laten spuiten? Van den Beuken Schilderwerken is uw partner voor het latex spuiten van uw huis in regio Utrecht. Uw wanden en plafonds laten spuiten geeft een streeploos effect. Het zorgt ervoor dat het verf strak is aangebracht. Bovendien staat uw woning vaak de eerste dagen nog leeg, waardoor spuitwerk mogelijk is.

Van den Beuken Schilderwerken: een ervaren schilder

Sinds onze oprichting vinden wij het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en door te groeien in de toekomst. Zo hebben wij na een aantal jaren loondienst ons eigen bedrijf opgericht. Dit brengt ons een combinatie van inzichten, zoals onze eerdere jaren en onze eigen kijk op de schilderswerkzaamheden. Daarom vinden wij het belangrijk om een totaal pakket aan te bieden aan onze klanten, waarin wij garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Zo bent u in omgeving Utrecht bij ons aan het juiste adres voor:

  • Latex spuiten
  • Lakken van kozijnen en deuren
  • Glasvezelbehang
  • Houtrot reparaties

Onze werkwijze

Zodra u ons belt, komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. Ook geven wij u graag kleuradvies om de gewenste uitstraling te creëren. Tijdens ons bezoek inspecteren wij de woning en meten wij de oppervlakte op. Zo ontvangt u naderhand een prijsopgave die geheel op maat is. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen wij graag samen met u de uitvoerende datum in. Heeft u vooraf een gewenste datum? Geef dit gerust aan, dan zetten wij deze alvast voor u vast. Zodra u akkoord bent, is die datum definitief.

Latex spuiten Utrecht? Wij zijn uw partner

Van den Beuken Schilderwerken is uw latex spuitwerk specialist in regio Utrecht. Zo zijn uw wanden en plafonds in een korte tijd voorzien van een verflaag. De verf waarmee wij aan de slag gaan is van hoogwaardige kwaliteit. Bekende merken waarmee wij werken zijn: Sikkens, Sigma en SPS.

Wenst u graag uw woning van een verfrissende verflaag te voorzien door middel van spuitwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of meer informatie.

Latex spuiten Utrecht
Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in