John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Schilder de Meern

Wenst u uw woning te laten schilderen in de Meern door een professionele schilder in de Meern? Wij, Van den Beuken Schilderwerken, zijn uw partner voor al uw voorkomende werkzaamheden voor binnen- en buitenshuis. Wij voorzien graag uw wanden, plafonds, kozijnen en deuren van een nieuwe beschermingslaag. Zo werken wij alleen met kwalitatieve verf van de merken: Sikkens, Sigma, en SPS.

Van den Beuken Schilderwerken De Meern: een ervaren vakman

Sinds onze oprichting zijn wij bekend met het schildersvak. Zo hebben wij al ervaring en kennis opgedaan in onze loondienst jaren. De drijfveer binnen ons eigen bedrijf is het leveren van kwaliteit, service en onszelf blijven ontwikkelen. Op deze wijze hebben wij ervoor gekozen om glasvezelbehang op te pakken. Dit is een kostenbesparende wijze om uw muren te verstevigen en glad te maken. Wij willen uw woning laten stralen in de stijl die u wilt. Zo hebben wij een passie voor schilderwerkzaamheden en voeren diverse diensten uit:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Lakken van kozijnen en deuren
  • Houtrot reparaties

Verf en behang, wij gaan voor u aan de slag

Voordat wij daadwerkelijk uw muur gaan voorzien van behang en, of verf. Gaan wij graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen. Zo inspecteren wij graag de huidige situatie om de werkzaamheden in beeld te krijgen. Op deze wijze hebben wij de mogelijkheid om u een prijsopgave op maat aan te bieden. Is de offerte akkoord? Dan gaan wij aan de slag om uw wand een lust voor het oog te maken. Het glasvezelbehang zetten wij in om uw wand weer strak en glad te maken. Zo verstevigt het uw wanden en is de scheur vertragend.

Uw schilder in de Meern

Van den Beuken schilderwerken in de Meern is uw partner in alle jaargetijden. Zo werken wij met speciale korting in de winter. Wij bieden u een service aan die bestaat uit vakmanschap. Vanuit dat oogpunt willen wij graag uw wensen verwezenlijken en uw huis de uitstraling geven die u wilt.  Wilt u graag een schilder in Amersfoort werkzaamheden laten uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken.