John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Schilder Linschoten

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u graag uw huidige woning verfraaien met een nieuwe kleur of glasvezelbehang? Van den Beuken Schilderwerken is uw schilder in Linschoten voor al uw voorkomende werkzaamheden. Zo verfrissen wij niet alleen uw wanden, ook biedt dit weer een lange tijd bescherming.

Ervaring, expertise en kwaliteit

Sinds onze oprichting zijn wij een schildersbedrijf dat garant staat voor het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze klanten te verwezenlijken. Zodat zij en u weer optimaal genieten van de wanden en plafonds in uw huis. Dat zij voor een langere tijd zijn beschermd. Ook wanden met scheuren, verstevigen wij voor u door gebruik te maken van glasvezelbehang. Deze is brandvertragend, verstevigend en houdt scheuren tegen. Als schilder in Linschoten staan wij voor u klaar voor:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Lakken van kozijnen en deuren
  • Houtrot reparaties

Van afspraak tot perfecte wanden

Voor wij onze verfrollen, kwast of spuitmachine in de hand pakken. Maken wij graag een kennismakingsafspraak om uw wensen in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek inspecteren wij de ruimte en geven wij u advies in de mogelijkheden. Twijfelt u over de kleuren? Ook wij bieden u graag keuradvies aan. Na afloop ontvangt u een prijsopgave op maat. Is deze akkoord? Dan bespreken wij samen de uitvoerende datum en gaan wij bij u thuis aan de slag. Wij gebruiken kwalitatieve merken, zoals: Sikkens, Sigma en SPS.

Schilder Linschoten: Wij zijn u graag van dienst

Van den Beuken Schilderwerken is uw man in alle seizoenen van het jaar. Zo bieden wij u korting aan voor uw schilderwerkzaamheden in de winter. Ook als u samen met uw buren aan de slag wilt gaan met een schilder. Het is ons doel u weer optimaal te laten genieten en uw wanden en plafond langdurig te beschermen. Wenst u uw huis te laten schilderen door een schilder uit uw omgeving in Linschoten? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in