John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Schilder Utrecht

Wilt u graag uw woning laten schilderen? Bent u op zoek naar een schilder in omgeving Utrecht? Dan bent u bij ons, Van den Beuken Schilderwerken, aan het juiste (web)adres. Het schilderwerk zorgt ervoor dat u uw woning weer verfraait en opfrist. Dit is niet alleen voor het oog een lust, maar is ook duurzaam.

Service en kwaliteit is onze kracht

Sinds haar oprichting kent Van den Beuken Schilderwerken alle kneepjes van het vak. De eigenaar heeft zijn kennis en ervaring meegenomen vanuit zijn jaren in loondienst. Ook ligt hier de drijfveer voor Van den Beuken Schilderwerken. De passie uitdragen en de vrijheid hebben in het werk. Het is ons doel om u weer te laten genieten van uw woning en uw wens te realiseren. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden, zoals:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Houtrot reparaties

Onze aanpak

Tijdens ons eerste contactmoment maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen. Zo krijgen wij meteen beeld van de huidige situatie en weten wij welke werkzaamheden wij uit moeten voeren. Dit is de basis voor de offerte, deze ontvangt u via de e-mail. Graag horen wij of de offerte akkoord is, zodat wij samen met u een datum afspreken om aan de slag te gaan. Het is mogelijk om deze vooraf gelijk in te plannen.

Van den Beuken Schilderwerken, uw schilder in Utrecht

Wij zijn uw schilder voor al uw werkzaamheden om uw huis weer van een nieuwe tint, behang of lak te voorzien. Bovendien werken wij alleen met vooraanstaande merken, zoals Sikkens, Sigma en SPS. Bij ons krijgt u advies over de kleuren die bij uw interieur passen, zodat u de stijl in huis creëert die u wenst.

Wilt u graag uw muren verstevigen met glasvezelbehang en verfraaien met een nieuwe tint? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak, waarin wij uw wensen bespreken.