John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Schilder Woerden

Bent u op zoek naar een schilder in regio Woerden? Bel ons, Van den Beuken Schilderwerken voor al uw voorkomende schilderwerkzaamheden. Wij zijn ervaren schilders die graag uw woning verfrist door een nieuwe kleur of beschermingslaag. Zodat uw woning weer jaren is beschermd.

Ervaren, kwaliteit en vakmanschap

Sinds onze oprichting vinden wij het belangrijk om een goede service te verlenen, waardoor u weer optimaal geniet van uw woning. Wij hebben onze ervaring meegenomen uit onze loondienst jaren en gebruiken deze kennis samen met onze eigen inzichten om tot vakmanschap te komen. Wij weten welke ontwikkelingen er gaande zijn. Zo weten wij dat glasvezelbehang een kostenbesparende optie is voor het verstevigen van uw wanden. Ook resulteert dit in een gladde en strakke look, waarbij het scheuren tegen gaat. Wij zijn u graag van dienst voor:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Houtrot reparaties

Ons plan voor uw huis

Voordat wij aan de slag gaan in uw huis, maken wij graag een kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar uw wensen en ideeën. Ook bieden wij u advies aan, voor de mogelijkheden die er zijn. Het gesprek dient als inventarisatie van uw wensen, kleuren en het inspecteren van de ruimte. Met deze gegevens gaan wij aan de slag voor het maken van een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan komen wij op de afgesproken datum bij u langs om uw wanden te voorzien van een verfrissende kleur. Deze brengen wij aan met hoogwaardige verf van de kwalitatieve merken als Sikkens, Sigma en SPS.

Professionele schilder in Woerden

Als schilder in omgeving Woerden bieden wij u onze diensten door het hele jaar aan. Ook hebben wij speciale deals voor buren. Dit maakt het voor elkaar interessant en brengt extra mogelijkheden met zich mee. Zo willen wij u laten genieten van uw nieuwe uitstraling in uw woning.

Wilt u graag gebruik maken van de buren deal in omgeving Woerden? Bel ons vandaag nog en wij komen graag bij jullie langs.

Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in