John F. Kennedylaan 50, 3451ZH Vleuten
+31636162712

Winterschilder Utrecht

Zoekt u een winterschilder in omgeving Utrecht? Wilt u graag uw woning laten schilderen of behangen? Wij, Van den Beuken Schilderwerken zijn de winterschilder die u zoekt. Wij verzorgen in regio Utrecht alle voorkomende schilderwerkzaamheden, voorzien uw muren van glasvezelbehang en voeren houtrotreparaties uit. Daarbij ontvangt u bij onze winterschilder winterkorting. Door het verfraaien van uw wanden, zijn deze weer voor een lange tijd beschermt.

Ervaring, kennis en vakmanschap

Sinds onze oprichting staan wij garant voor het leveren van vakmanschap. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en expertise in te zetten voor uw woning. Zo zijn wij geen standaard schilder en leveren wij extra services. Wij hebben onze ervaring opgedaan in loondienst. Dit geeft ons een brede kijk op zaken. Daarom brengen wij glasvezelbehang aan op uw wanden voor extra versteviging. Tevens zorgt dit ervoor dat scheuren en oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Zo is uw wand weer een lust voor het oog. Een greep uit onze diensten:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glasvezelbehang
  • Latex spuiten
  • Houtrot reparaties

Eerst een offerte, dan aan de slag

Voordat wij de verfroller in de hand nemen, bespreken wij graag met u uw wensen. Tijdens deze afspraak inspecteren wij uw woning. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de werkzaamheden die er moeten gebeuren voor het creëren van die strakke, maar warme wand. Naderhand ontvangt u van ons een offerte op maat. Bent u akkoord? Dan plannen wij samen een afspraak in om bij u aan de slag te gaan. Naast het kwalitatieve glasvezelbehang gebruiken wij als winterschilder in omgeving Utrecht ook hoogwaardige verf van merken als Sikkens, Sigma en SPS.

Wij zijn uw winterschilder in Utrecht

Van den Beuken Schilderwerken is u van dienst door het gehele jaar heen. Zo zijn wij als winterschilder in omgeving Utrecht actief aan het werk aan de binnenzijde van uw woning. Het is ons doel om u optimaal te laten genieten van uw woning.

Wilt u graag uw woning van een nieuwe, frisse kleur voorzien? Wenst u uw muren te verstevigen met glasvezelbehang? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Winterschilder Utrecht
Contact opnemen
Vul hier je naam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier het onderwerp van je vraag in.
Vul hier je bericht in